Breaking into Investment Banking - Women's Insight Day

Är du student med ett brinnande intresse för ekonomi och drömmer om en karriär i finansbranschen? Eller kanske är du bara nyfiken på att veta mer om finansbranschen och vad man egentligen gör inom Investment Banking på Carnegie? Women's Insight Day är ett perfekt tillfälle för dig att utforska karriärmöjligheterna inom Investment Banking och lära dig mer om vad vi gör på en daglig basis. Ansök och få en inblick i arbetslivet inom Investment Banking hos Carnegie – och  få en djupare förståelse för vad vårt internship har att erbjuda.

Om Carnegie

Carnegie är en av Nordens främsta finansiella rådgivare och förvaltare. Våra olika verksamheter tillhör, var för sig, marknadsledarna inom sitt respektive område och tillsammans bygger enheterna en värdeskapande affärsdynamik för våra kunder. På Carnegie arbetar experter inom Corporate Finance, aktieanalys och aktiemäkleri samt specialister inom förmögenhetsförvaltning.

Om eventet

Inom vår Investment Banking-avdelning rådger vi i projekt rörande företagsförvärv och- försäljningar (M&A) och börsnoteringar och andra kapitalmarknadsrelaterade transaktioner (inklusive både ECM och DCM). Women’s Insight Day är ett event för dig som är kvinnlig kandidat- eller mastersstudent och öppnar upp möjligheten till en nära dialog med medarbetare och en inblick inom Investment Banking. Under eventet kommer du ges möjligheten att skapa värdefulla kontakter med medarbetare som har startat sin karriär på Carnegies Investment Banking-avdelning och få svar på alla dina frågor om hur det är att arbeta på Nordens ledande investmentbank. Vi välkomnar sökande från alla universitet och olika studieinriktningar – intresse och nyfikenhet för finans och näringslivet är i fokus.

Women’s Insight Day inleds med rundvandring och presentationer där du får lära dig mer om vad det egentligen innebär att arbeta med Investment Banking på Carnegie. Vi kommer sedan att genomföra workshops i mindre grupper där du får möjligheten att praktiskt öva på dina kunskaper med de bästa i branschen. Kvällen avslutas sedan med mingel och middag.

När? 19 maj 2022, eftermiddag/kväll

Var? Carnegies huvudkontor, Regeringsgatan 56, Stockholm

Eventuella frågor om eventet eller Carnegie besvaras via hr@carnegie.se

Sista ansökningsdag är den 12 maj 2022. Ansök via www.carnegie.se/career genom att bifoga CV och en kortare motivering till varför du är intresserad av att delta på eventet

Time for event: 
Thursday, 19 May, 2022 - 17:00 to 20:00
Location: 
Regeringsgatan 56, Stockholm